باستان‌شناسان با کاوش در یکی از شهرهای باستانی مصر به بقایای یک معبد دست یافتند.
نشریه الکترونیک جهان گردش– به گزارش ایسنا به نقل از آرت‌نیوز، باستان‌شناسانی که در شهر باستانی «تِل الفراعین» به معنای «تپه فراعنه» ‌مشغول کاوش بودند به بقایای یک معبد باستانی دست یافتند.
کاوشگران با بررسی یک محوطه  باستان‌شناسی شش در چهار متری توانستند بخش کوچکی از یک معبد را کشف کنند که برای «بوتو» ـ ایزدبانوی مصر باستان و محافظ مصر سفلی ـ ساخته شده بود. این معبد در مقطعی از تاریخ، فضایی معادل ۱۱ جریب را در برمی‌گرفت.
سه ستون سنگ‌آهکی که بخشی از سالن بزرگ پر از ستون معبد را تشکیل می‌دادند و چندین اثر تاریخی، از جمله چند تکه مجسمه سنگی، ‌ سفال‌های مراسم‌های آیینی و ظروف سرامیکی، از بقایای تاریخی محسوب می‌شوند که در این مکان کشف شده‌اند.
باستان‌شناسان همچنین یک نقاشی را روی یک سنگ‌ آهک کشف کرده‌اند که تصویرگر سر یک پرنده با تاجی از جنس پَر است.
بر اساس گزارشی که از سوی وزارت آثار باستانی و گردشگری مصر منتشر شده است، ‌ کارشناسان معتقدند این نقاشی در حقیقت تصویری از «نخبت» (Nekhebet /ˈ n ɛ k ˌ b ɛ t )، ایزدبانوی مصر به شکل کرکس یا «مات» ‌ دیگر ایزدبانوی مصر باستان به شکل کرکس است.
این محوطه باستان‌شناسی در «دلتای نیل»، یعنی در ۹۵ کیلومتری اسکندریه واقع شده است. این شهر زمانی با الهام از ایزدبانوی مصر باستان با نام «بوتو» ‌ شناخته می‌شد./پایان

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.