⛔️❌
نشریه الکترونیک جهان گردش
شاید اگر در تاریخ غذاهای دنیا بگردید از زولبیا و بامیه خطرناک تر برای سلامتی انسان پیدا نکنید. من در صدا و سیما هم در آغاز رمضان سال ۹۵ این مطلب را گفتم….
آرد سفید و شکر در روغن قنادی که همان روغن پالم است جوشانده شده و تولید مقدار زیادی آکریل آمید می کند که زمینه ساز سرطانی شدن سلولهاست.
این غذا به اندازه سر سوزنی برای بدن انسان سود و منفعت ندارد زیرا به کلی فاقد ویتامین های گروهB است و در بدن مطلقا انرژی تولید نمی کند. ولی همه آن تبدیل به چاقی چربی خون شده و در نهایت به فشار خون ، دیابت و کبد چرب تبدیل می شود.
و این در حالی است که آموزه های ادب و فرهنگ ما می گوید شما که در طول سال چرب و شیرین زیاد می خورید در رمضان اصلا نخورید.
چند خوردی چرب و شیرین از طعام
*یک دو روزی امتحان کن در صیام٭
این که مردم در رمضان که باید چرب و شیرین نخورند اقدام به تولید و مصرف زولبیا و بامیه می کنند نشان می دهد روزه داری هم مثل سایر عبادات در ایران شکل ظاهری خود را حفظ کرده ولی از باطن و مغز تهی شده است…
خواهش می کنم ضررهای بی شمار زولبیا و بامیه را برای فرزندان و نزدیکان خود توضیح دهید. و پولی را که صرف خرید این جرثومه بیماری زا می کنید. در رمضان به فقرا و مساکینی انفاق کنید که هر روز شاهدیم در زباله ها به دنبال لقمه نانی می گردند.
🌸دکتر موسی صالحی متخصص تغذیه و رژیم درمانی
بدون دیدگاه