شماری از فعالان حوزه گردشگری غرب مازندران گفتند: دولت مردمی سیزدهم با وجود توجه ویژه به صنعت گردشگری در یکسال گذشته و با هدف رونق بیش از پیش این صنعت در شرایط کنونی ، باید برای رفع نگرانی های فراروی فعالان این بخش حمایت ویژه ای بکند.
به گزارش نشریه الکترونیک جهان گردش به نقل از ایرنا، آنان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفتند : در شرایط موجود دولت جهادی سیزدهم می تواند در موضوعات مختلف فعالان گردشگری نظیر پرداخت سر رسید وام های بانکی ، مالیات ، بیمه و دارایی چاره اندیشی کند.
آنان اظهارداشتند : در زمان حاضر حال صنعت گردشگری آنطور که باید خوب نیست و برای رونق دوباره این صنعت به طور قطع دولت جهادی باید فعالان بخش های مختلف این حوزه را حمایت بیشتری کند تا آنان بتوانند پایدار بمانند.
به تاکید کارشناسان امر رونق صنعت گردشگری در استان مازندران باید بیش از پیش مورد توجه تمامی مسوولان، دستاندرکاران، تصمیمگیران و برنامهریزان باشد.
خزر نیلگون ، ۴۰۰ کیلومتر ساحل ماسه ای بدون ذره ای صخره مزاحم، حدود ۲ میلیون هکتار عرصه جنگلی و مرتعی، ۵۵۰ کیلومتر خط طولی کوهستانی با مرتفع ترین قلل موجود در خاورمیانه، حدود ۲۳۰ هزار هکتار اراضی شالیزاری، دنیایی از آداب و رسوم کهن و تماشایی، فهرستی بلند از غذاهای محلی که توان مقاومتی در برابر آن نیست، تنها گوشهای از توان این جغرافیا و مردمش برای گسترش صنعت گردشگری به عنوان اقتصاد غیرنفتی است.
بر اساس گزارش منابع رسمی از کل سفرهای گردشگری در ایران ۹۹ درصد با هدف تفریح انجام میشود و یک درصد سفرها نیز تجاری است.ایران در سال ۲۰۱۹ در رتبه ۱۷ جهان از نظر هزینهکرد گردشگران داخلی قرار گرفته بود که بدین ترتیب در سال ۲۰۲۱ یک پله در ردهبندی جهانی صعود داشته است.
بر اساس گزارش منابع رسمی در زمان حاضر ۹۰ هزار و ۵۰۰ نفر در مازندران به عنوان فعال حوزه گردشگری در بخش هتلداری، رستورانداری، مهمانسرا ،سوئیتداری، اقامتگاههای بومگردی فعالیت دارند.
دولت به داد فعالان گردشگری برسد
یکی از فعالان حوزه گردشگری غرب مازندران با اشاره به این که صنعت گردشگری اکنون حال و روز خوشی ندارد و نیاز به حمایت دارد، گفت: تلاش بیش از پیش مسوولان نهادهای اجرایی برای کمک به رونق صنعت گردشگری با هدف اشتغالزایی، رفع بیکاری و رونق اقتصادی و توسعه همه جانبه به این بخش ضروری است.
محمدرضا اورمزدی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : در چنین شرایطی اگر دولت مردمی سیزدهم به داد فعالان حوزه گردشگری نرسد آنان با مشکلات عدیده ای مواجه خواهند شد در همین ارتباط هزار و ۲۰۰ نفر فعال حوزه گردشگری مازندران مشکلات فراروی این صنعت را به مسوولان امر به ویژه رییس جمهور انعکاس دادند.
وی خاطرنشان کرد : فعالان گردشگری با چالش معتدی مواجه هستند به طوری که هم اکنون بانک ها به آنها فشار می آورند تا قسط اقساط و معوقه های مربوط را تسویه حساب کنند در حالی که آنان هیج درآمدی از محل فروش ندارند.
این شرایط رکود بازار برای فعالان حوزه گردشگری ممکن نیست بنابراین دولت باید بانک ها را ملزم کند تا با فعالان این بخش مدارا کنند تا بتوانند از وضعیت رکود موجود بدرآیند.
این صاحب رستوران قلعه در رامسر گفت: اقساط تسهیلات فعالان حوزه گردشگری باید امهال شود و نهادهای بانک ها، بیمه و دارایی باید با این فعالان همراهی تا بازار مجدد رونق یابد.
وی خاطرنشان کرد : سرمایه گذار همه دارایی اش را برای امیدی در صنعت گردشگری آورده است تا نتیجه بگیرد نه این که آن مجموعه تعطیل و بی انگیزه شود امروز نقش مسوولان امر در حمایت و همراهی با فعالان حوزه گردشگری بسیار مهم است.
دغدغه گردشگری تمام نشد و ناآرامی های اخیر بر آن افزوده شد
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری مازندران در این باره گفت : بیشتر فعالان گردشگری متاسفانه در دوران کرونا خسارت های جبران ناپذیری تحمیل آن ها شد به طوری که فضای کسب و کار آن ها براثر بروز این بلای جهانی تحت تاثیر قرار گرفت.
مهران حسنی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : هنوز دغدغه و نگرانی های این قشر ناشی از تبعات کرونا تمام نشده و متاسفانه اغتشاشات و ناآرامی های اخیر هم دامنه این نگرانی ها را تقویت کرد و مشکلات آنان بیشتر شد.
مشکل پرداخت اقساط تسهیلات و مالیات و بیمه دارند
وی بیان داشت : امروز روزگار فعالان گردشگری در این استان به جایی رسیده که افزون بر آنکه در پرداخت بدهی های بانکی درمانده شده اند از طرفی بابت پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی و مالیات هم دچار چالش شده اند.
بدون دیدگاه