مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی از تدوین نقشه راه و تهیه بانک اطلاعات گردشگری غذایی ایران خبر داد..
جهان گردش – به گزارش ایسنا، مصطفی فاطمی به نقل از روابط عمومی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افزود: مطالعات اولیه انجام شده و نقشه راه گردشگری غذایی ایران در حال تدوین است. کمیته علمی گردشگری غذایی نیز برای بررسی مقالات ارسالی با همکاری اساتید دانشگاه ایجاد شده است تا از این ظرفیت در مناسبت ها و برنامه های مختلف استفاده شود.
مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی همچنین از تدوین بانک اطلاعاتی و فهرست نان و شیرینی های ایرانی، سرد و گرم، آشپزها و قنادی های حرفه ای، باریستاها و بارمن های حرفه ای خبر داد.
وی همچنین درباره تهیه بانک اطلاعات غذاهای ثبت شده ملی و ثبت جهانی توضیح داد: بانک اطلاعاتی کامل رویدادهای علمی و جهانی گردشگری غذایی بر اساس مستندات علمی و بین المللی در حوزه محصولات غذایی و گروه های کالایی، بسته بندی مواد غذایی، مقالات و کتاب ها. بزرگان گردشگری غذا ایران و سوغاتی های غذایی تهیه شده است
وی سپس با اشاره به اقدامات و برنامه ریزی های انجام شده در گردشگری غذایی در سال گذشته یادآور شد: فدراسیون گردشگری غذایی در پاییز 1400 تشکیل شد و در ذیل آن چهار جدول گردشگری غذایی ایرانی، غذای بین المللی، نان و شیرینی. ، غذای سرد و گرم تعریف و شروع کار. جداول گردشگری غذا در قالب دبیر خانه علم و با حضور اساتید و مدرسان آشپزی، پژوهشگران و پژوهشگران حوزه گردشگری غذایی، مدیران شرکت های دانش بنیان، اساتید دانشگاه، نمایندگان سازمان ها و انجمن های گردشگری کشور، وبلاگ نویسان مواد غذایی، نمایندگان رسانه ها و مدیران برندهای غذایی.
به گفته فاطمی، در سال 1401 بیش از 60 رویداد گردشگری غذایی در کشور برگزار شده است، همچنین کمیته های گردشگری غذایی در استان های کشور تشکیل شده و جلسات کارشناسی برای تهیه و تدوین نقشه راه گردشگری غذایی ایران برگزار شده است.
مدیرکل توسعه گردشگری داخلی نیز به منظور آشنایی با مفاهیم گردشگری غذایی، راه اندازی خیابان غذا در شهرهای بزرگ و گردشگرپذیر، همکاری، کلاس های آموزشی مجازی برای کارشناسان گردشگری غذایی و معاونان گردشگری ادارات کل استان ها برگزار کرده است. برنامه ریزی و ایجاد کمیته علمی در راستای برگزاری رویدادهای ملی گردشگری غذا، شرکت در برگزاری نمایشگاه گردشگری غذا و سوغات و سفره های غذای ایرانی در شهرهای اردبیل، سنندج، کرج و شیراز در پاییز 1401، همکاری و حمایت معنوی و تشکیل کمیته علمی به منظور برگزاری همایش بزرگ سرآشپزان ایرانی
وی با رویکرد تبیین طرح آشپزی ایرانی (توسعه و تبیین غذای ایرانی) با همکاری دبیر خانه علمی میز گردشگری غذای ایران و کنگره صنعت رستوران، اعلام کرد.
.
بدون دیدگاه