نشریه الکترونیک جهان گردش- احتمال خیلی زیاد بیشتر شما عزیزان در مورد اینکه مشتری پادشاه است و مشتری مداری، مهم ترین رکن کسب و کار گردشگری و هتلداری می باشد شنیدید، و یا در مورد تجربه مشتری اطلاعاتی دارید، اما اگه شما صاحب کسب و کار کوچک و بزرگ در صنعت هورکا هستید بدانید این دوران دیگر گذشته، امروزه تجربه کارکنان و کارکنان محوری جایگزین این مباحث شده است.

در سازمان های بین المللی و نوین از تجربه کارکنان صحبت میشه
چیزی که صنعت هتلداری و گردشگری در ایران نادیده گرفته می‌شود .
در زمان حاضر بیش از هر وقت دیگری، کارمندان می خواهند برای سازمان هایی کار کنند که تجربه انسانی را در مرکز همه کارهای خود قرار دهند. سازمان هایی که تجربه کارکنان (EX) متمایز ایجاد می کنند، بهترین استعدادهای صنعت را جذب، حفظ و درگیر خواهند کرد.
باهم تعریف ساده ای از تجربه کارکنان در صنعت هورکا را بخوانیم:
(کارمندان به مانند مشتریان یک سازمان هستند، به‌خصوص در بخش‌هایی که مسئول شکل‌گیری فرهنگ سازمان هستند، مانند ارتباطات، پذیرش، رزرواسیون، منابع انسانی و فناوری اطلاعات )
به طور دقیق تر، تمامی تجربیات فعالین از تعامل با مشتری ها و مهمان ها، مدیران ارشد و میانی، صاحبین مجموعه ها، همکاران، تجربه با سیستم های کاری و مجموع تجربیات، رو ما تجربه کارکنان( Employee Experience ) می نامیم.
طبق نظرسنجی دیلویت Deloitte (یک شبکهٔ خدمات حرفه‌ای چندملّیتی است و به‌عنوان یکی از چهار مؤسسه بزرگ حسابرسی جهان شناخته می‌شود)
٨٠ درصد از رهبران تجاری، تجربه‌ی کارمندان را بسیار مهم می‌دانند.
طبق تجربیات بنده تجربه‌ی کارکنان تأثیر عالی بر مشارکت و رضایت شغلی کارکنان داره. اگر تجربه کارکنان حتی به صورت کامل هم انجام نشود، این روند باعث سهولت در مراحل کاری کارکنان و بالارفتن مسئولیت پذیری در فعالیت های شان می شود و کارها عالی و با سرعت و دقت بالا انجام می پذیرد.
و افراد خودشان را به عنوان یک کل در سازمان و مجموعه دیده و حس می‌کنند.
و مدیران در نقش کوچ می‌توانند این روند را خیلی آسان تر و حرفه ای تر جلو ببرند.
در عصر حاضر کارکنان فقط به دنبال کار پردرآمد نیستند، آنها به دنبال جایی برای فعالیت درست، چالش های سالم، آموزش جدید، تجربیات جدید و معنا هستند و کارمندان به دنبال کار با هدف هستند و می خواهند در سازمان خود احساس سرمایه گذاری کنند، ما با تکنیک های کوچینگ به سازمان‌ها کمک می‌کنیم تا فرهنگ فعلی خود را ارزیابی، پرورش دهند و یا تغییر دهند تا به اهداف تجاری خود برسند.
وقتی تجربه کارکنان در مجموعه ها سالم و درست به کار برود، باعث جذب حداکثری کارکنان و یا بالارفتن انگیزه برای فعالیت بیشتر در سازمان می شود و سوددهی برای کارمند و کارفرما دارد.
ارتباط درست و مرتب رهبران مجموعه ها با مدیران ارشد و میانی و با کارکنان، باعث می شود درک بهتر و حس اینکه دیده و شنیده می شوند را ایجاد کند و این نکته ی قابل توجه ای می باشد.
و نکته خیلی مهم این هست که این روند ها وقتی جزوی از فرهنگ مجموعه های گردشگری و هتلداری یا به طور کل هورکا باشد، درآمد و بهره‌وری سازمان را حداقل ٣٠٠ درصد رشد میدهد.
و جذاب تر اینکه در ساخت برند کارفرما خیلی موثر است.
و این را باید بدانیم که این روش ها و فرهنگ ها یکباره و یک شبه ایجاد نمی شود و مراحل گام به گام دارد که اگر از یک کوچ در این زمینه بهره ببرید زودتر به ساحل امن سودآوری می رسید.
بوم مدل EX ما دارای ۵ فاکتور است:
کار: چگونه، کی و کجا کار عالی انجام می شود
فرهنگ: مجموعه ای از ارزش ها، انتظارات و رفتارها در یک سازمان.
تکنولوژی : ابزارهای مورد نیاز کارکنان برای انجام کارها و کارآمدی آنها.
مجموع پاداش ها: ترکیبی از حقوق، مزایا و پاداش هایی که کارکنان از کارفرمای خود دریافت می کنند.
استعداد: برنامه هایی که برای حمایت از استعدادها در سازمان خود دارید، از جمله برنامه های جداب متنوع ، برابری؛ برنامه های رفاهی؛ آموزش های نوین و کوچینگ و فرصت های یادگیری و توسعه
اگه بدنبال یک روند صحیح و بالابردن سود و بهره وری مجموعه هاتون هستید، بنده با تیمم به کسب‌وکارها کمک می‌کنیم تا کارهای ترکیبی ، بهره بردن از هوش مصنوعی و اتوماسیون، ارتقاء مهارت، مدل‌های جدید ارتقا نیروی کار و تجربیات و موارد دیگر را اجرا کنند.

اکبر توحیدی بنیانگذار کوچینگ گردشگری و هتلداری در ایران

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.