نکوداشت پژوهشگران کاشان شناسی ارجداشت قلم و اندیشه است
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان کاشان گفت: نکوداشت هفت ستاره کاشان شناسی تجلیل از علم و اهل علم، قلم و اندیشه در معرفی کاشان به ایرانیان است.
به گزارش نشریه الکترونیک جهان گردش – احمد دانایینیا در آیین ارج داشت استاد حسن عاطفی و نخستین دوره نکوداشت پژوهشگران حوزه کاشان شناسی همزمان با هفته پژوهش در تالار فرهنگ اداره نهاد کتابخانه های شهرستان کاشان گفت: تقدیر از بخش کوچکی از تلاشهای هفت ستاره کاشان شناسی که همه ایرانیان از اقصی نقاط دنیا برای این بزرگان سخن گفتند ارجداشت ماندگار اندیشه و قلم بر تارک خطه زرخیز کاشان است.
وی با تاکید بر سخنان بزرگان در دین و روایات ما در مقام علم و عالم که شهدا در صحرای محشر بر اهل علم رشک می برند افزود: برگزاری ارج داشت استاد حسن عاطفی و نخستین دوره نکوداشت پژوهشگران حوزه کاشان به عنوان بزرگداشت علم و عالم از سوی میراث فرهنگی ارجداشت چندین دهه تلاش بزرگان حوزه کاشان شناسی است که شب و روز عمر خود را وقف کردند تا خطه عالم پرور کاشان بیش از پیش به ایران و ایرانیان شناسانده شود.
به گفته وی، معرفی و شناخت منطقه کاشان، حاصل تلاش و قلمفرسایی بزرگ مردان و زنان ارجمندی است که با پژوهشهای ارزشمند خود در حوزههای مختلف از جمله فرش، تاریخ، معماری، شعر و ادبیات و فرهنگ و هنر بر ارزش های منطقه فرهنگی کاشان افزودهاند.
دانائینیا، ارجداشت استاد عاطفی را نقطه عطف برگزاری این مراسم دانست و تأکید کرد: استاد حسن عاطفی بیش از هفت دهه است که در تحقیقات کاشانپژوهی قدم های ارزشمندی برداشته و بیش از ۲۰ جلد کتاب در حوزه های تخصصی کاشان تالیف کرده که امروزه شایسته تکریم و تجلیل و نمود بارز یک پژوهشگر تمام عیار است.
آیین ارج داشت استاد حسن عاطفی و نخستین دوره نکوداشت پژوهشگران حوزه کاشان شناسی بهمنظور تجلیل از استاد حسین معتمدی؛ عاشوراپژوه برجسته، شیرین صوراسرافیل؛ محقق حوزه فرش دستباف، ثریا بیرشک، پژوهشگر حوزه بافت تاریخی کاشان، حسین فرخ یار؛ پژوهشگر حوزه معماری سنتی و اسلامی؛ عباس ترابزاده؛ پژوهشگر حوزه مردم شناسی و افشین عاطفی پژوهشگر حوزه کاشانشناسی با حضور دکتر مرتضی رضوانفر عضو هیئت علمی پژوهشگاه وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، در تالار فرهنگ اداره نهاد کتابخانه های شهرستان کاشان برگزار شد.
شایان ذکر است: بیش از ۳۰۰ عنوان کتاب در حوزه کاشانشناسی از حدود ۲۳۰ پژوهشگر این حوزه به جز نگارش مقالههای کاشان شناسی چاپ شده است.
بدون دیدگاه